Autocentrum Molenhoek staat garant voor perfecte reparatie van (hele) grote en kleine schades aan uw voertuig. Klein krasje, deukje of een hele auto overspuiten, laat u informeren naar de mogelijkheden.

Tijdens openingsuren kunt u bij Autocentrum Molenhoek zonder afspraak langskomen om uw schade te laten beoordelen. Buiten openingstijden kunt u op afspraak langskomen. Samen met u wordt er naar de schade gekeken en een vrijblijvende prijs indicatie van de schade gegeven. Deze kunt u eventueel invullen op uw schadeformulier of doorgeven aan uw verzekeraar en/of tussenpersoon.

Soms is er een officieel taxatierapport oftewel een expertise nodig. Dit houdt in dat de auto een dag tijdens kantoortijden aanwezig moet zijn bij ons bedrijf. Er komt dan een expert langs om de schade te beoordelen. Dit kan een expert zijn van uw eigen verzekeringsmaatschappij of een expert van de tegenpartij. U dient dan altijd uw groene kaart en uw kentekenbewijs deel 1 en deel 2 mee te nemen en bij ons achter te laten.

  • Wij nemen al uw zorgen uit handen
  • Mogelijkheid tot gebruik van leenauto