Als merkonafhankelijke bandenspecialist adviseert Autocentrum Molenhoek u graag over de juiste banden. Ons advies is merk onafhankelijk en dat maakt Autocentrum Molenhoek uniek. Het sleutelwoord bij banden is veiligheid, ze vormen immers het enige contact met de weg. Daarnaast moeten banden voldoen aan comfort, stabiliteit, wendbaarheid en grip.

Autocentrum Molenhoek biedt als merkonafhankelijk bandenspecialist een buitengewoon breed assortiment van kwaliteits-, huismerkbanden en bandenservices. Autocentrum Molenhoek voert een zeer breed totaalpakket zomer- en winterbanden voor personenwagens, 4x4/SUV, bestelwagens en caravan/aanhangwagens en is gespecialiseerd in high performance banden. Autocentrum Molenhoek is dealer van het top merk UNIROYAL, banden van dit merk zijn direct uit voorraad leverbaar. Uiteraard zijn alle bekende (A-) merken, waaronder Blackstone, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Goodyear, Maxxis Michelin, Pirelli, Sava, Viking en Vredestein ook leverbaar.

BandenHotel
Bij ons is het mogelijk om uw zomer- of winterwielen op te slaan. Bij aanschaf van nieuwe banden is dit zelfs het eerste jaar gratis!

Meer weten over onze banden service neemt u gerust contact met ons op of kom langs, dan bespreken we de mogelijkheden onder het genot van een lekkere kop koffie.