Algemene Periodieke Keuring

  • Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Kies voor een apk-keuring bij Autocentrum Molenhoek en u weet direct waar u aan toe bent. Onze Vakgarage in Molenhoek verzorgt de apk-keuring van uw auto kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs van € 39,50 voor benzine motoren en € 49.50 voor diesel motoren. Maak daarom snel een afspraak bij Autocentrum Molenhoek (024-7504812 of 06-29946052).

Uw APK-keuring tips

  • Zorg ervoor dat uw auto op tijd wordt gekeurd voor de apk. Brengt u uw auto naar Autocentrum Molenhoek voor een apk-keuring? Neem dan uw kentekenbewijs mee. Na de apk-keuring krijgt u een keuringsrapport. Bewaar dit rapport goed bij uw autopapieren, ook als uw auto is afgekeurd. U moet het rapport van de apk-keuring namelijk bij u hebben tijdens het rijden!

Gratis APK-keuring

  • Moderne auto’s zijn vaak van uitstekende kwaliteit en hebben daarom minder onderhoud nodig dan oudere auto’s. De apk-keuring bij Autocentrum Molenhoek wordt vaak gecombineerd met de grote beurt, bij ons is zo’n combinatie extra aantrekkelijk. Autocentrum Molenhoek voert i.c.m. een grote beurt de apk-keuring namelijk gratis voor u uit, u betaald alleen de verplichte afmeldkosten. U bespaart zo niet alleen geld, maar ook tijd!